torsdag 5 november 2009

Hej.

Tack snälla ni för alla fina kommentarer om min ripple-filt. Ni skulle bara veta hur glad jag blir. Hur mycket jag uppskattar det.

Många skriver att jag måste ha ett stort tålamod. Kanske har jag det. Men man behöver egentligen inte ha ett enormt tålamod för att fullfölja ett stort eller komplicerat virkprojekt. Mitt tips är att ha flera projekt i gång samtidigt, några större, några mindre. Då blir det roligare.

Några av er frågade hur mycket garn det gick åt. Filten är gjord i tio färger och jag köpte tre nystan av varje färg. Totalt 30 nystan alltså. Det blev lite garn över. Ett nystan kostar 54 kr/styck så det blev med andra ord en ganska dyr filt. Jag tycker absolut den är värd pengarna. Speciellt eftersom jag lagt ner omkring 90 timmar på att tillverka den. Dessutom kommer den förhoppningsvis hänga med länge.

Jag har velat svara er tidigare men inte riktigt hunnit med den här veckan. Jag ska försöka bättra mig på den fronten. Nu ska jag dock lägga mig i soffan och titta på teve med katterna. Jag tror de saknar mig.

Photobucket

5 kommentarer:

 1. Det så koselig ut med en katt i fanget. Ønsker meg også en, men får nei her i huset. Jeg har også funnet ut at det er ganske bra å ha mange håndarbeidsprosjekter liggende. Velger litt etter humør. Ønsker deg en riktig god kveld og helg.

  SvaraRadera
 2. Oj vad fint du gjort...
  Hittade hit från fröken P´s Leverne, och slänger direkt upp dig på min blogglista om det är ok?
  Du känns som en frisk inspirationskälla;)
  Håller just nu på med en mormorsfilt...nästa storprojekt blir en ripple helt klart, så himla fint...

  SvaraRadera
 3. mysbild! filten är helt makalös.

  SvaraRadera
 4. Hallå ja, va roligt att Du får så mycke beröm. Det är du väl värd! Du har verkligen gjort ett strålande jobb. Mysigt att vara katt hos dig!! Trevlig Helg......

  SvaraRadera
 5. Åh! vilka grymma sockor, ser jättemysiga ut...

  SvaraRadera