söndag 8 november 2009

Gamla mönstertidningar, del 1.

Min kollega Mimmi hade med sig mönstertidningar från 50- och 60-talet till jobbet i veckan. Jag blev oerhört uppspelt. De innehöll hur mycket fint som helst. Jag har fotat av mina favoriter. De var så många att jag delar upp dem i flera inlägg. Vi börjar med Marks från 1952.

Photobucket

Photobucket

Photobucket
Den gröna tröjan är en av mina absoluta favoriter. Åh.

Photobucket
Virkade fingervantar har jag funderat på ett tag. De här var riktigt fina tycker jag.

3 kommentarer:

 1. Vad roligt med gamla mönstertidningar! Vilka godbitar du har valt ut. Jag väntar med spänning på del 2. :)

  SvaraRadera
 2. underbart!
  och vilka fina saker du gör. hittade dig via fröken blund och kommer tillbaka snart!

  SvaraRadera
 3. Marks alltså, de gjorde många tjusiga nummer. Den här fin!

  SvaraRadera