lördag 7 november 2009

Enkel grytlapp.

Photobucket
Det har varit en stressig vecka och jag behövde något enkelt att virka på. Det blev en till grytlapp. Jag ökade olika vartannat varv. Det blev inte som jag tänkt mig, men nu har jag testat det i alla fall.

7 kommentarer:

 1. shit vilken filt! imponerande! och jag som visade min väska i hampa från 95... Tack för igår!//Maria

  SvaraRadera
 2. Var jo kjempefin den. Det er så godt å ha noe småhåndarbeid innimellom.

  SvaraRadera
 3. Hej vännen! Vilken fin grytlapp du gjort.Sitter och kollar lite på nätet och försöker få lite inspiration och givetvis kommer jag tillbaka till dig. Du är mig en sann inspirationskälla. Ha en underbar helg så ses vi på måndag.
  kram

  SvaraRadera
 4. Snygg. Och superjämn virkad, som vanligt. :)

  SvaraRadera