torsdag 29 oktober 2009

Ring.

Photobucket
Nu är kursen i silversmide slut. Jag hann göra ett par örhängen, ett armband och den här virknålsringen.

19 kommentarer:

 1. Vilka fina saker du gjorde på kursen. Ringen var häftig! :)

  SvaraRadera
 2. IIIIh! Igen! Jag blir så AVUNDSJUK. Men glad av att tänka på att någonstans går du omkring med världens fräckaste örhängen och ring.

  Kram!

  SvaraRadera
 3. Den är lika häftig som örhängena! Avundsjuk blir jag!

  SvaraRadera
 4. Dina virknålssmycken blev verkligen superfina! Jag hade lätt köpt sådana av dig om du skulle börja sälja! Alla gånger! (Hint, hint)

  SvaraRadera
 5. For en herlig ring. Den var helt utrolig lekker og kreativ. Her er det bare å starte produksjon :-). Ser du har heklet i sikk/sakk mønster. Det er sikkert ikke så vanskelig, kunne godt tenkt meg å lært meg hvordan det gjøres. Har du en liten "oppskrift". Masse hilsen Turid

  SvaraRadera
 6. For en herlig ring. Den var helt utrolig lekker og kreativ. Her er det bare å starte produksjon :-). Ser du har heklet i sikk/sakk mønster. Det er sikkert ikke så vanskelig, kunne godt tenkt meg å lært meg hvordan det gjøres. Har du en liten "oppskrift". Masse hilsen Turid

  SvaraRadera
 7. Åh den var jättecool! /petra.h

  SvaraRadera
 8. Det var en väldigt fin ring! Fin sida och fina saker. Fina katter!
  Ha en bra dag!

  SvaraRadera
 9. Grymt cool ring! Får bläddra ner lite till örhängena också - de har jag inte sett ännu. Tips om filten, för att slippa fästa så mycket: lägg med garnändarna och virka liksom om dem en bit in på varvet med ny färg - sisådär en tio-femton maskor ungefär. Så är filten klar när den är klar :D
  Väldans snygg den också!

  Ha en skön helg!
  MiA

  SvaraRadera
 10. Jag kunde heller inte bestämma mig för vilken kamera, säljaren föreslog en canon eos1000 i stället som är lite billigare men som han inte trodde att jag skulle märka skillnad på. Eftersom jag inte kan så mycket om foto så känner jag nog att den här hamnar på högsta priset drygt sjutusen, som jag vill lägga på en kamera. Men eftersom att mina syskon har den vågade jag inte gå mot strömmen. Tänk om jag inte skulle bli nöjd? ;)

  Säljarens favoriter var dock Nikon. Jag kommer nog inte märka skillnaden. :)

  SvaraRadera
 11. Hej och tack för alla uppmuntrande kommentarer! :)

  Turid – "oppskrift" betyder det mönster? :) I så fall postar jag en länk i det nästa inlägget.

  MiA – Tack för tipset. Jag tycker det känns som filten blir så tjock precis där man virkar in trådarna. Fast efter att ha fäst alla de där trådarna känner jag att jag kanske ha borde ha gett det där en chans. :)

  Svartanova – Det står nog mellan Canon och Nikon för mig också. Men jag tror jag vill lägga lite mer pengar. Kanske en kamera av "mellanklass". Svårt det där. Ska verkligen fundera så jag inte köper fel.

  SvaraRadera
 12. Så snyggt, stilrent och självklart! Toppen!

  SvaraRadera
 13. i love necklaces and rings! would you make one for me? just kidding... :p

  SvaraRadera
 14. Sanslöst fiffig idé och så klockren på en virkkonstnärs hand!

  SvaraRadera
 15. Denna var ju lika fin som örhängena. =)

  SvaraRadera