fredag 9 oktober 2009

Örhängen.

Photobucket
Här är mina första örhängen som jag designat och smitt själv. Ser ni vad de föreställer? Två pyttesmå virknålar. De är 11 mm långa och 1,5 mm tjocka. Så små att de nästan inte fastnade på bild. De är silverblanka förresten, inte alls så där repiga och grumliga som de ser ut på bilden. Jag gillar dem. Lagom nördiga.

16 kommentarer:

 1. Jag sitter här och gråter av avundsjuka! Tänk om sådana fanns att köpa. Men mycket av charmen är ju också att de är unika. Åh!

  SvaraRadera
 2. Och min sambo bredvid undrade försiktigt om du i så fall kunde göra ett örhänge som föreställde en pipa när du startade med smide som eget företag och försäljning. ;)
  Coolt. Du kan verkligen så mycket.
  Kram och ha en riktigt trevlig helg!

  SvaraRadera
 3. Nu svimmar jag nästan, utan att överdriva- dom absolut häftigaste örhängen jag nånsin sett. Och idén, genial! En riktigt härlig helg till dig!

  Ta patent så kan du handla hur mycket garn som helst sen!

  Anna

  SvaraRadera
 4. åh vad fina! du är verkligen duktig!

  SvaraRadera
 5. Allt är redan sagt! Jg instämmer HELT med svartanovas första inlägg! Jag dör! Nu kommer jag att somna med ett leende på läpparna. Trevlig helg!

  SvaraRadera
 6. Så väldigt snyggt! Om jag hade hål i öronen skulle jag göra som svartanova; gråta ögonen ur mig av avundsjuka. Nu känner jag bara ett litet stygn... ;-)

  SvaraRadera
 7. Shit va coola! Nu blir jag avis!

  SvaraRadera
 8. Nä det är inte klokt, tänk att du kan göra så grymma örhängen. De skulle bli en storsäljare i denna hörnan av bloggvärlden!!

  SvaraRadera
 9. Tack!! Ni ska veta hur glad jag blir över era snälla kommentarer. Jag har inte känt mig riktigt på topp på sistone och så era uppmuntrande kommentarer lättar verkligen min tillvaro mer än någonsin.

  Någon egen smedja kommer det nog inte bli. Tyvärr är det bara två gånger kvar på kursen så några pipor hinner jag inte med. En annan gång kanske? :)

  SvaraRadera
 10. Haha... :) Vi är glada bara vi tänker på att du går omkring i dina virknåls-örhängen. Det coolaste jag har sett någonsin, verkligen. :)

  SvaraRadera
 11. Men L! hur många dolda talanger besitter du egentligen!!?

  kram
  /T

  SvaraRadera
 12. Wow! Im in love! Om du ska göra och sälja måste du säga till på en gång!!! =)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack! Det skulle vara kul men en småskalig tillverkning men just nu hinner jag inte tyvärr.

   Radera