lördag 17 oktober 2009

En bild på fina Polly.

polly
Det är svårt att fotografera Polly. Hon sitter nästan aldrig still. Här ligger hon på en hylla och vill busa.

Ledsen att det är klent med inlägg just nu. Jag virkar som besatt på min ripple och skissar på olika saker jag vill göra.

4 kommentarer:

 1. Hej! Hittade nyss din blogg genom mönsterarkivet och gillar den skarpt! Härlig kombination av snygga bilder och fin inspiration! Är grymt sugen på att sticka en "ripple", bara jag kan komma på i vilken färgkombination jag ska göra den i. Fast först kanske man borde avsluta sin mormorsrutepläd... :) Nåväl, ville väl som mest säga; fin blogg, hit kommer jag återvända!

  SvaraRadera
 2. Vilken mysig buspolly!

  Kul att se ett inlägg och ha det mysigt med ripplen och alla planer. :)

  Trevlig helg!

  Kram, Annelie

  SvaraRadera
 3. Varje gång jag ser en katt saknar jag min lilla katt.

  SvaraRadera
 4. i have the same problem with laika too. these girls can't ever sit still! haha...

  SvaraRadera