fredag 2 oktober 2009

Efterlysning!

Photobucket
Hjälp! Jag är i desperat behov av två nystan Debbie Bliss Baby Cashmerino, färgnummer 340016 (eller bara 016 som jag sett att vissa butiker skriver). Färgen har utgått och är slut i alla garnaffärer jag brukar handla från. Någon som vet var jag kan få tag två nystan?

3 kommentarer:

 1. Kolla med TummelisaGarn & Design i Göteborg! www.tummelisagarn.blogspot.com

  SvaraRadera
 2. Å nej, vad dumt! Jag vet inte om garnaffären här har, jag ska hålla ögonen öppna nästa gång jag åker dit, om du inte redan hittat det någon annanstans då.
  *håller tummarna*

  Trevlig helg!!!

  SvaraRadera
 3. Annela – Jag har redan kollat med dem. De hade inga nystan kvar. Jag tror att det bara är Strikk och Tummelisa som har Baby Cashmerino här i Göteborg.

  Annelie – Tack, vad snällt! Hoppas du har en fin helg du med. :)

  SvaraRadera