måndag 26 oktober 2009

183 stycken.

Photobucket
Färdigvirkat. Nu ska jag bara fästa alla trådar.

9 kommentarer:

 1. Vilket arbete! Jag är så jäkla imponerad!

  SvaraRadera
 2. Nämen nämen nämen, nu närmar det sig! Iiih! :) Snart är det dags för ditt "Tadah-moment" :)))
  Jag beundrar dig verkligen för att du är så bra på att slutföra dina projekt. Bara 183 trådar kvar! En kiss i Mississippi jämfört med när du började med första luftmaskan. ;)Jag längtar efter att få se! Kanske invirad i filten ätandes en äpplekaka bakad av dina äpplen? ;)

  KRAM!
  Annelie

  SvaraRadera
 3. Fin som snus, men fy fan vad jag inte är avundsjuk på trådfästning.

  SvaraRadera
 4. Den ser verkligen jättefin ut, jag hoppas att du visar den när du fäst alla trådar. Jag ver hur det är jag har virkat en mormorsfilt med 216 rutor och det var 8 trådar på varje ruta att fästa...det tog ett tag men jag är så stolt. och sugen på att virka en sån fin filt som dig. Vad använder du för garn?
  ha det bra
  Pernilla

  SvaraRadera
 5. Heeej! Vad kul med så många kommentarer redan.
  Ja, jag ser fram emot mitt Tadaaa-moment. Haha.
  Men det kommer nog gå lite långsamt med alla trådar. Det är verkligen inte kul. Bilder kommer förhoppningsvis till helgen då jag är hemma på dagen. För som det är nu finns det inget ljus. Det är mörkt när jag går hemifrån och när jag kommer hem. Så trist.
  Filten är virkad i Debbie Bliss Baby Cashmerino. Ett garn som rekommenderas varmt!

  SvaraRadera
 6. Pheeuw! Väldigt snygg bild också.

  SvaraRadera
 7. Åh så fin! Den ser helt perfekt ut, nästan maskinvirkad (om nu det hade funnits) och det är imponerande. Jag blir sugen på att virka en filt men har lite fobi för gigantiska projekt. Har ioft en liten Pandafilt att slutföra så det kanske är dags att ta tag i den igen. Jag blir trött i handen bara av att tänka på det men nu vet jag ju att det går. Galet duktiga du! ^^

  SvaraRadera
 8. Vilket fint arbete! Och instämmer med Nål och Tråd ang fästandet...

  Anna

  SvaraRadera