onsdag 23 september 2009

Rapport från smedjan.

Photobucket
På onsdagkvällar går jag som sagt en kurs i silversmide. Det är trevligt och väldigt meditativt. Jag gillar att man får jobba med egna idéer i sin egna takt och förmåga. Jag har pillat med mitt armband i fyra (fem?) veckor, men idag startade jag upp flera sidoprojekt. Förhoppningsvis kan jag visa några färdiga smycken om en vecka eller två.

6 kommentarer:

 1. Hej!
  En konstig fråga kanske?! Vad använder du för kamera?
  Väldigt fina bilder och mycket inspirerande blogg!

  SvaraRadera
 2. Jag kunde inte heller kommentera igår...
  Nu ska jag bara skaffa nytt garn i Paris till att virka tofflorna. Jag har mycket Parisgarn hemma, men vill nog prova andra färger.

  Ha en riktigt trevlig helg!

  SvaraRadera
 3. Min kamera är en Panasonic DMC-LX3. Den är fantastisk!

  SvaraRadera
 4. Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.

  SvaraRadera
 5. Åh så mysigt att sitta vid "silverbänken". :) Läste järn och silversmide i 2 år och det var absolut bland det roligaste jag gjort i livet. Blev sugen igen när jag såg bilden.

  Ha de bäst! Maria

  SvaraRadera