måndag 21 september 2009

Hemma hos, 2.

Photobucket
Batiktavlan kommer från mina föräldrar. Jag älskar den. Tyvärr blev den lite skadad i en flytt en gång. Jag vet inte så mycket om den. Någon som vet vem konstnären är?
Vasen är gjord av en av mina favoritformgivare, Mari Simmulsson. Just den här är sent 50-tal tror jag. Jag har ett fat i samma serie.

Photobucket
I hyllan ovanför datorn finns ett foto på vår gamla hund Melizza. Vi växte upp tillsammans. Vi tränade agility och lekte kurragömma ihop. Jag avgudade henne. Hon dog för fem år sedan och jag kan fortfarande knappt prata om den dagen utan att börja gråta. Bollen bredvid fotot var hennes.

Photobucket
Ovanför teven finns en hylla med: En tavla med ett porträtt av Morrissey målad av Tina Moreira. En Beatlesskiva. Ett tryck av Picasso från hans rosa period. Och min Spirit in you-singel av Heather Nova. (De som är insatta i Heathers tidiga material förstår hur fantastiskt det är att ha en sådan i sin ägo. :-) )

Photobucket
Och till sist, mitt fina badrumsgolv.

8 kommentarer:

 1. På nått konstigt sätt känns det som att Melizza fortfarande finns, hon har ju lixom alltid funnits i min värld...

  Jag ser framemot vår konsertkväll vännen!! Kram

  SvaraRadera
 2. Jag blev tårögd bara jag läste om er hund. Vad fint att spara hennes boll. Jag vågar inte tänka på den dagen jag är utan Nova. De är helt underbara, lojala och förstående.
  Charmiga tavlor, fint golv. Och tofflor! :)

  SvaraRadera
 3. Therese – Ja, visst känns det lite så. Fina, galna Melizza. Jag har bokat biljetter nu. Hörs vi imorgon? ;)

  Annelie – Tack. Visst är det tungt. Men man får försöka att inte tänka på den dagen. :(

  SvaraRadera
 4. Hi Louise! Was wondering where you were hiding. I have no idea what anyone is saying, but I like the Beatles album and the Heather cd--along with everything else--

  M.

  SvaraRadera
 5. Och dina fina tofflor får vi skymta också. Mys.

  SvaraRadera
 6. Hej du! Tack för kommentaren! :) Grym blogg du har! Mysigt att se sig omkring i bloggen. Du virkar en del va? Helt grymma tofflor man kunde skymta på ett foto. Kan du inte visa dem helt någon gång. Jag är ute efter virkade tofflor till mig själv, kanske det är en modell i min smak! Ha en bra dag! /petra.h

  SvaraRadera
 7. Hi Michael! Long time no see. :)

  Roligt att så många gillar tofflorna. De finns en bättre bild i ett inlägg längre ner på sidan.

  SvaraRadera