lördag 26 september 2009

Fin lördag.

Photobucket
Idag åkte vi hem till mina föräldrar för att fira min födelsedag som var i tisdags. Jag virkade lite på vägen.

Photobucket
Jag fick en massa fina presenter. En av dem var den här miniboken om katter. Mycket rolig.

9 kommentarer:

 1. Åh, virkning i bilen tycker vi om! Pläden blir så härlig!!!

  Åh, vilken fin bok! Även om jag inte ser utsidan så ser det ut att vara samma sort som den jag har fast om hundar. Jag kan inte läsa en enda klokhet ur den utan att böla. Min sambo har nu förbjudit mig att läsa i den. ;)

  Kram!

  SvaraRadera
 2. Grattis på födelsedagen! Hoppas du har mindre ont i virkarmen nu.

  SvaraRadera
 3. Åhh herregud männsika, så snygg filt! Sådant vågigt mönster har jag tittar på flera gånger i min handarbetsbok med mönster på och allt men vågar mig inte på det. Men jesus så snyggt det blir! En försenad gratulation kan vara på sin plats! Grattis! /petra.h

  SvaraRadera
 4. Grattis! Jättefin filt, härligt färgval!

  Anna

  SvaraRadera
 5. Filten du håller på med blir verkligen jättesnygg!!

  Ha de bäst! Maria

  SvaraRadera
 6. Hej! Jag kom in på denna sidan av ren slump! Men jag måste säga att filten var SUPERFIN! jag undrar om du kanske hade velat dela med dig av mönstret? Jag hade blivit så glad då! (är nybörjare på virkning så behöver lite hjälp på traven. kan inte göra egna mönster än) :)

  sanra.h@hotmail.com

  Ha en bra dag!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack Sandra!
   Mönstret är ett gratismönster som finns på bloggen Attic 24, http://attic24.typepad.com/weblog/neat-ripple-pattern.html.
   Ha det gott!

   Radera