onsdag 5 augusti 2009

Väska av trasmattor.

Photobucket

Under min uppväxt har jag varje sommar kånkat badkläder i en fin, gammal väska gjord av trasmattor. Jag tror den är från slutet av 70-talet. Jag frågade mamma om det var hon som vävt den men hon mindes inte. Förmodligen har hon köpt den, handarbeten minns man ju.
Hursomhelst så är det en kär gammal väska som hängt med länge. Jag har aldrig sett någon annan ha något liknande. Därför hoppade jag till när såg en väska ur Dagmars vår- och sommarkollektion. Den är väldigt lik mammas gamla väska. Undra om tjejerna på Dagmar haft en likadan väska som inspiration?

I found a bag in Dagmars Spring/Summer collection that looks just like my mom's old bag from the seventies. It's made of rag rugs. Very pretty.

3 kommentarer:

 1. Hej!
  Å vad roligt att du är "först" med det nya. Visst är det roligt med saker som har tillhört någon i familjen eller som man har fått från sina föräldrar. Vad snygg den är!

  Jag gillar verkligen din blogg. Så jag kan liksom inte låta bli att kommentera. Dina foton är supersnygga, sådär som jag hade önskat att jag kunde ta kort. Och allt virkat och de supergulliga katterna... Jag blir glad!

  Roligt att du gillade idén med nätkassar. Jag har ju bara två, men ska försöka jaga rätt på fler, det är ju rätt roligt att se alla glada nystan inuti. ;) Den ena har jag virkat själv, men den blev lite liten, tycker jag...

  Fortsätt vara coolast på stranden med väskan, vi får hoppas att sommarvädret varar ett tag till!

  Kram Annelie

  SvaraRadera
 2. Hej!
  Ja, det känns lite kul. Fast kanske var de här väskorna väldigt vanliga på 70- och 80-talet?

  Tack, var du är härlig. Det värmer verkligen. Kul att du gillar katterna också och inte bara mina virkverk. Det var ju lite så den här bloggen började, för katterna. Sen tog mitt andra intresse över bloggen. :)

  Idén med nätkassar ska jag absolut sno. Garn är ju fint och det borde ju hänga framme. Tyvärr måste jag skydda det lite eftersom katterna älskar garn. Kassar blir perfekt!

  SvaraRadera
 3. Den var verkigen lika, vad kul.

  Vilken fin blogg, jag kommer tillbaka!

  SvaraRadera