torsdag 16 juli 2009

And so it begins.

Photobucket

Jag har börjat så smått med Ripple-filten. Första raden var jobbig. Sen gjorde jag ett fel på tredje och fick ta upp hela raden. Nu flyter allting på som det ska och jag älskar det. Jag har en känsla att det här inte är min sista Ripple. Finns det förresten ett bra svenskt ord för Ripple? Vågvirkning?
Mönstret hittar du hos Attic24.

I've started on the Ripple blanket. The first row was a struggle. Then I made a mistake on the third row and I had to undo the entire row. Now everything is going smoothly and I love it. I have a feeling this is not my last ripple.
You can find the pattern at Attic24.

2 kommentarer:

 1. Vad roligt att du har kommit förbi den första kluriga vågen och bara seglar vidare. ;)

  Jag började i våras och kom tre färger på min innan jag hittade en massa andra virkprojekt som kom före. Jag hoppas däremot kunna göra en ripple-kudde. :)

  Härliga färgsammansättningar!

  SvaraRadera
 2. Kommer man bara förbi första raden så är allt frid och fröjd.

  Ser fram emot att se bilder på ripple-kudden. Hur sätter man ihop den förresten? Gör man en lång remsa som man virkar ihop med kanten och sen virkar ihop sidorna?

  SvaraRadera