måndag 1 juni 2009

Nya virknålar.

Photobucket

Just det ja. Jag beställde två ergonomiska virknålar från Love knitting häromveckan. De levererade verkligen snabbt – nålarna låg i mitt brevinkast bara två dagar efter jag beställt dem.

Jag gillar nålarna. Bortsett från en sak. De är pyttesmå! Jag trodde de skulle vara mer rejäla. Jag gissar att de är gjorda för små japanska händer och inte för stora händer med pianofingrar som jag har.

I bought two ergonomic crochet needles the other week. I like them apart from one thing. They are tiny. I think they are originally made for tiny Japanese hands and not for huge piano finger hands like mine.

3 kommentarer:

 1. Vad långt du har hunnit på väskan! Jättecharmig färgblandning! Ser fram emot att se mer av den. Var inte jättesugen på väskan först, men nu känner jag att jag nog också vill göra en...

  Att nålarna är små har jag inte tänkt på... Hoppas du inte känner dig lurad.

  Garnstudios Paris är underbart, jag har börjat på en filt i Parisgarnet, men burkfodralet har jag virkat i Järbos Soft Cotton, som också både är billigt och finns i många härliga färger...

  SvaraRadera
 2. Nej, absolut inte! Jag blev bara förvånad över att de är så små. De funkar ju bättre än vanliga virknålar. Jag har beställt två till. :-)

  SvaraRadera
 3. åh men så bra att jag såg det här! jag har pyttesmå händer och alla virknålar är alltid obekväma, har funderat på de där. nu ska här beställas! tack! :)
  har tittat igenom din blogg ända hit, roligt att se allt du virkar!

  SvaraRadera