tisdag 30 juni 2009

Baby cashmerino.

Baby Cashmerino

Idag har jag slagit på stort och köpt lyxgarn. Det ska bli en ripple. På lördag börjar min semester. Då tänker jag börja rippla!

I bought some luxurious yarn today. It's going to be a ripple. My holiday starts on Saturday. Then it's time for rippling!

2 kommentarer:

  1. Vad rolgt, en till som tänker rippla! Jag lärde mig i går hur det funkar och är snart klar med min första provbit som ska få bli en väska. Får jag fråga vad du tänker använda för garn? Det var så fina färger! Kostnad? Jag planerar för ett rippleprojekt nämligen.

    SvaraRadera
  2. Hej! Jag har börjat på min ripple-filt och älskar den redan. Garnet kommer från Debbie Bliss och heter Baby Cashmerino. Tyvärr är det ganska dyrt, 54 kr/nystan. Jag räknar med att det kommer gå åt 30 nystan så filten kommer kosta en del... Men jag kände att jag inte ville snåla den här gången. Filten kommer jag förhoppningsvis ha i många år och med allt jobb jag lägger ner, ja, då tycker det är värt det.
    Lycka till med din ripple! Blogga gärna om hur det går.

    SvaraRadera