torsdag 28 maj 2009

Syster Lo!

Syster Lo

Syster Lo

Syster Lo

Syster Lo

Säg hej till Syster Lo. Hon har flyttat ut i skogen och bor hos fine Abbe nu. Det kanske låter fånigt, men jag kan ha lite svårt att skiljas från djuren jag gjort. Fast när jag såg hur glad Abbe blev när han fick Syster Lo, var det för en gångs skull inte svårt alls.

Läs mer om Syster Lo här och här.

PS. Det är Abbes pappa som har fotat så fint.

Say hello to Syster Lo. I made her for my friend's son Abbe.

7 kommentarer:

 1. jag blir sjuk av habegär! kan man köpa sig ett virkat litet djur?

  SvaraRadera
 2. Du är ju hur duktig som helst ! Säljer du såna också ? Eller gör du det bara for fun?

  SvaraRadera
 3. Hej! Vad kul. :-) Jag tackar ödmjukast för förfrågningarna. Just nu hinner jag tyvärr inte virka något på beställning. Det är babyboom i min vänskapskrets så jag håller på med presenter till dem.

  SvaraRadera
 4. har du skrivit ner mönstret??? jag kan köpa...

  SvaraRadera
 5. undrar bara om du har virkat syster lo efter mönstret till aminekon ? för de är väldigt lika.

  du är jätte bra

  SvaraRadera
 6. Hej Emilia!
  Tack snälla. Nja, Syster Lo är inte virkad efter det mönstret men jag gillar principen hur Aminekon är uppbyggd med djurhuvud på människokropp. :D Syster Lo har större huvud och öron, mindre kropp, kortare ben, större tassar m.m. Däremot är både Benjamin och Sigvard virkade efter det mönstret. :)
  http://polliver.blogspot.com/2009/03/benjamin-and-frank.html
  http://polliver.blogspot.com/2009/04/sigvard.html

  SvaraRadera