söndag 17 maj 2009

Söndagsblues.

Photobucket

Idag är jag trött och lätt bakis. Det mesta jag försöker virka blir fel. Så har det varit hela veckan. Därför virkar jag bara mormorsrutor idag. Det kan jag.

I'm tired and slightly hungover today. Everything I try to crochet ends up wrong, except for granny squares. I'm sticking grannies today.

3 kommentarer:

 1. Hej och tack för kommentaren! Vilka fina mormorsrutor du har gjort och vilka goa katter! Jag har själv hittat på mönstret till kamerafodralen, men jag har tänkt att lägga ut det när jag är klar med det. Jag kan säga till dig då om du vill.

  SvaraRadera
 2. Hittade hit via Abbe :-) Jag tokälskar mormorsrutor. Min mormor (!) var bästast i hela världen på att virka dem och hon gjorde underbart fina filtar till alla barnbarnen. Ska plocka fram min till min barn, när de nu kommer :-)

  SvaraRadera
 3. m - Ja, gärna! Ska försöka hålla utkik också.

  Nina – Att virka mormorsrutor är smått beroendeframkallande. Du ska inte ta upp traditionen från din mormor? :-)

  SvaraRadera