söndag 19 april 2009

Mormorsrutor.

Photobucket
Idag har jag virkat mormorsrutor. De ska bli en filt som vi ska ha i vår framtida läsfåtölj. Jag började virka rutor förra sommaren, men eftersom jag fick ont i armen la jag projektet på is över vintern. Nu är jag sugen på att börja igen. Jag siktar på att filten ska vara klar till sommaren. 216 stycken är helt klara, 104 to go.

Today I've worked on the blanket of granny squares.

4 kommentarer:

 1. WOOOOOOOOOOOOOOOO! That looks amazing dear, you're a true artist... :)

  SvaraRadera
 2. Thank you, bod. So are you! :-*

  SvaraRadera
 3. Så fint! Önskar jag hade tålamod till att göra en sån filt, men bara tanken på att fästa alla trådar!

  SvaraRadera
 4. Tack! Jo, det är verkligen ett långkörarprojekt. Fäster man trådarna i omgångar så överlever man. :-)

  SvaraRadera